Hans Vandormael

Keukenstudio
Hans Vandormael heeft een eigen keukenafdeling en is zelfstandig MHK keukenhandelaar. Voor de keukens wordt met diverse fabrikanten gewerkt om bijna 100% aan uw vraag en smaak tegemoet te kunnen komen. Vandormael biedt hoofdzakelijk Duitse keukens op basis van de hoogwaardige kwaliteit, maar heeft alle soorten en stijlen van keukens in alle verschillende prijscategorieën.
Vaak is de klant toch op zoek naar 'zijn' keuken. U kunt zelf gaan shoppen en zoeken naar dé keukenstudio om te zetten. Het allerbeste kunt u gewoon advies inwinnen bij de echte keukenspecialist en bij ons een offerte op laten maken. Vandormael biedt keukens waar functionaliteit en design een prachtcombinatie vormen.
 
Vandormael werkt met vaste keukenontwerpen, maar we tekenen ook graag uw keukenidee uit. We maken daarvoor gebruik van een speciaal, innovatief 3D programma, zodat u direct een goed idee krijgt van uw keukeninterieur.
Als keukenspecialist levert en installeert Vandormael complete, afgewerkte keukens en keuken inbouwapparatuur. Er wordt samengewerkt met schrijnwerkers, dus het kan perfect geplaatst worden! Alle vakkennis, ervaring en materialen plus een totaalservice onder één dak!

Hans Vandormael Electro - MHK   Hans Vandormael Electro - Showroom
 

Nicolaylaan 91 en 103
3970 Leopoldsburg

Tel; 011/34.18.54
Fax: 011/34.27.54
BE088 030 62 76
info@electrovandormael.be